Suna pentru informații 0744673308 / 0742777755CONTACTEAZĂ-NE

Bine ai venit!

Cel mai nou spațiu pentru evenimente, întins pe o suprafață de peste 6000mp, Cantemir Events & Ballrooms  îți stă la dispoziție într-o oază de verdeață. Complexul nostru de evenimente este generos și poate gazdui între 80 și 800 de persoane. Dispunem de saloane dotate la cele mai înalte standarde pentru ca evenimentul tau să fie unul memorabil.

Pentru evenimente de familie (nuntă, botez, cununie) îți venim în ajutor și cu variante de cazare a invitaților în functie de pachetul ales.
Pentru evenimente corporate dispunem de parcare pentru autocare.

Organizăm petreceri în aer liber, la piscină sau direct pe o peluză!

La noi găsești logistica necesară pentru ca  evenimentul tău să fie fără cusur!

Avem bucătărie proprie unde elaborăm meniuri personalizate!

Petrece cu muzica live, seri tematice, dansuri populare si internationale!
Iti oferim taraf cu muzica traditionala romaneasca, interpreti de muzica populara si de petrecere, muzica internationala, dansatori profesionisti (folclor, standard, latino).


 • Complex Cantemir

  Elegantia Introduction

  Cel mai nou complex de evenimente desfășurat pe o suprafata de peste 5000mp care vă pune la dispoziție zona pentru celebrarea ceremoniilor in aer liber, piscina funcțională (adult only), două saloane generoase atât pentru petreceri corporate cat si pentru evenimente private. La toate acestea se adaugă bucatarie proprie, parcare proprie, serviciu de valet parking.

  READ MORE
 • Meniuri

  Elegantia Food

  De ani de zile suntem renumiți pentru preparatele noastre culinare. Indiferent de numarul participanților la evenimentul tau mâncarea va fi mereu savuroasă, servită cât este fierbinte si preparată cu o mare atenție la detalii folosind doar ingrediente premium. Dacă nu ne crezi vino să te convingi!

  READ MORE
 • Evenimente

  Elegantia Events

  Fie ca este vorba de o petrecere privată (nuntă, botez, aniversare) sau o petrecere de firmă poți sa ne contactezi cu încredere. Noi găzduim atât evenimente corporate (lansări de produse, conferințe, team building-uri), petreceri pt. companii, mini-festivaluri fashion, demonstratii de hair-styling, etc.

  READ MORE


Pentru testinoniale video vizitează pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/Cantemirevents/

Raluca Nanu