Ne ocupăm pentru tine de aranjamentele pentru masă (fețe de masă și șervete), de meniuri și numere de masă, precum și de aranjamentele florale și suporturi de aranjamente florale pe fiecare masă, plus masa de prezidiu. Dincolo de preparatele excelente și de servirea impecabilă din restaurant, principalul nostru atu îl reprezintă ambianța intimă, dar eleganta, care face din evenimentul dvs., unul de neuitat.

Mancarea este unul dintre criteriile cele mai importante. De aceea nu putea lipsi bucataria proprie. Maestrii in gastronomie va pregatesc meniuri difersificate, intotdeauna proaspete, care pot satisface si cele mai exigente cerinte in materie de preparate. Festinul culinar deosebit este însoțit de o gamă largă de băuturi non-alcoolice si alcoolice în sistem open bar.

Recomandam Cantemir Events cu mare drag 😍 !!!Noi ne-am dorit o nunta minunata, iar Raluca si cu Alex ne-au oferit mai mult, una de poveste. Mancare excelenta, servirea ireprosabila, iar locatia a fost peste asteptariile noastre. Va multumim din suflet ca ne-ati fost alaturi si ne-ati transformat evenimentul intr-o seara de neuitat.
Sunteti minunati amandoi si va imbratisam cu drag 🤗

Luiza Ruxandra Ilaș / Facebook

Cuvintele sunt de prisos in ceea ce priveste profesionalismul si prietenia de care ati dat dovada! Daca ar trebui sa mai organizez inca o data nunta v-as alege tot pe voi. Un eveniment exceptional, muzica, mancare si atmosfera au fost de neuitat. Va multumim din suflet pentru ca ne-ati oferit o nunta de vis! Va doresc putere de munca si la cat mai multe cupluri fericite!

Claudia Oprea / Facebook